1. Discover Toyota
  2. This is Toyota
  3. Toyota Work Experience
  4. How do we approach training in Toyota?
Vreau să văd...

Cum are loc instruirea la Toyota?

Perfecționare continuă

Îmbunătățirea continuă - Kaizen sub formă de gândire și lucru încurajează pe fiecare să reflecte asupra modului de retușare a activităților, contribuind la succesul afacerii, dar și la dezvoltarea individuală profesională. Prin această abordare a reflecției și muncii, oamenii sunt inspirați să identifice și să rezolve problemele prin maniere eficiente de îndeplinire a sarcinilor individuale și colective.

Instruire și dezvoltare

Compania se asigură că angajații lor dispun de oportunități de îmbunătățire a competențelor și a cunoștințelor, de aceea, oferă programe de formare a abilităților generale și a competențelor specifice pe tot parcursul carierei.

 

Cursurile sunt disponibile tuturor departamentelor operaționale și includ cursuri de formare a principiilor și a teoriei cu privire la afacere și subiecte profesionale. Învățarea se face la locul de muncă prin practică, beneficiind de suportul managerilor. Aceasta este cea mai eficientă formă de dezvoltare a abilităților personale în rezolvarea problemelor și a implimentării spiritului de echipă.