1. Discover Toyota
 2. This is Toyota
 3. Toyota Global Vision
 4. What are our guiding principles and precepts?
Vreau să văd...

Care sunt principiile și conceptele noastre?

Principii urmate

Principiile noastre de bază au constituit de mult timp fundamentul pentru modul de gestionare a afacerii. Acestea au fost elaborate pentru prima dată la înființarea afacerii în 1937 și actualizate în 1997, ele rămân în centrul filozofiei de management. Ele sunt cele care ajută la obținerea și menținerea unei dezvotări durabile prin respect, încredere și responsabilitate în relațiile noastre cu oamenii, culturile, națiunile și mediul înconjurător.

 1. Onorează limba și spiritul legii fiecărei națiuni și întreprinde activități comerciale deschise și corecte pentru a fi un bun cetățean corporativ al lumii.
 2. Respectă cultura și obiceiurile fiecărei națiuni și contribuie la dezvoltarea economică și socială prin activități corporative în comunitățile respective.
 3. Dedică activitatea pentru furnizarea produselor curate și sigure și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pretutindeni prin toate activitățile.
 4. Creează și dezvoltă tehnologii avansate și furnizează produse și servicii remarcabile care să satisfacă nevoile clienților din întreaga lume.
 5. Promovează o cultură corporativă care sporește atât creativitatea individuală, cât și valoarea muncii în echipă, onorând în același timp încrederea și respectul reciproc între forța de muncă și conducere.
 6. Urmărește creșterea prin armonie cu comunitatea globală prin intermediul unui management inovator.
 7. Colaborează cu partenerii de afaceri în domeniul cercetării și al producției pentru a obține o creștere stabilă, pe termen lung și beneficii reciproce, menținându-ne în același timp deschiși la noi parteneriate.

Concepte urmate

 1. Întotdeauna îndeplinește cu credință atribuțiile care îți revin, contribuind astfel la binele societății și la binele general.
 2. Întotdeauna fiți sârguincioși și creativi, încercând să fiți în pas cu cerințele timpului.
 3. Întotdeauna fiți practici și evitați neseriozitatea.
 4. Întotdeauna străduiți-vă să creați la locul de muncă o atmosferă familiară, caldă și prietenoasă.
 5. Întotdeauna să aveți respect pentru chestiunile spirituale și nu uitați să fiți recunoscători în orice moment.