1. Discover Toyota
 2. Quality
 3. Producing quality
 4. Cum dezvoltăm competențele necesare pentru a oferi servicii de calitate
Vreau să văd...

Centrul European de Producție Globală

 • Misiunea

  Centrul European de Producție Globală este o resursă cheie în furnizarea instruirii cu scopul de a îmbunătăți activitatea desfășurată în întreprinderile de producție din Europa.

  Scopul său principal constă în a oferi formare și dezvoltare în soluțiile ce se aplică direct la activitatea desfășurată pe liniile noastre de producție, transferând învățarea la locul de muncă prin intermediul proceselor de instruire.

  În acest fel, își propune să sporească aptitudinile organizaționale și să stimuleze autonomia în cadrul companiilor noastre europene de producție.

  Prin existența sa, Centrul European de Producție Globală subliniază și mai mult filosofia „Made by TOYOTA", care se concentrează pe fabricarea de vehicule la nivel mondial, menținând o calitate constantă.

 • Echipa

  Centrul European de Producție Globală are sediul la Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited, însă furnizează servicii de instruire pentru toate operațiunile noastre de producție din Europa.

  Echipa este formată dintr-un manager și cinci formatori care se deplasează în fabricile noastre pentru a instrui echipele locale într-o gamă largă de domenii, inclusiv controlului calității și metodele de îmbunătățire continuă (Kaizen), oferind pregătire în atelier pentru supervizori. Într-un an, aceștia vor livra peste 350 de zile-om de formare și pregătire.

Instruire de calitate pentru generațiile viitoare

 • Programul de stagiere

  Furnizarea cursurilor de ucenicie contribuie la pregătirea noii generații cu abilitățile necesare afacerilor noastre, dar și întregii industrii pentru a crește și a dezvolta viitorul. Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited a fost un pionier în acest domeniu, colaborând cu un colegiu local de învățământ superior pentru a înființa un centru de dezvoltare a stagierilor.

  Acest centru livrează stagii de ucenicie nu doar pentru tinerii angajați ai companiei, ci și pentru cei din cadrul furnizorilor și altor întreprinderi mici și mijlocii din regiunea locală. Prestația excelentă a fost recunoscută și premiată de către Consiliul Național de Competențe din Regatul Unit, SEMTA.

 • Calitatea bazată pe experiență - Takumi Craftsmanship

  Deși procesele de producție moderne controlate de computere ne permit să obținem o calitate perfectă la nivelul fracțiunilor de milimetru, există anumite domenii în care mâna și ochiul uman rămân cele mai eficiente instrumentele pe care le folosim.

  De exemplu, maeștrii noștri takumi sunt responsabili de finisarea manuală și de verificarea fină a calității modelelor noastre Lexus. Acești profesioniști necesită ani de experiență pentru a-și perfecționa abilitățile de precizie - talente pe care le transmit noilor generații prin instruire și pregătire.

 • Membrii Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited Apprentice Development Centre în 2015.
 • Lexus Takumi: Meșteșugarii maeștri la fabrica Lexus din Japonia. [LB1] 

Recunoașterea internațională și Competiția World Skills

 • Competențele dobândite de către angajații Toyota sunt evaluate periodic în cadrul competițiilor naționale și internaționale. Realizările obținute de membrii echipei demonstrează eficacitatea programelor noastre de instruire și angajamentul individual de a învăța, de a îmbunătăți și de a aplica competențele personale.
 • Evenimentul World Skills International are loc o dată la doi ani și reunește cei mai buni ucenici din lume din diverse industrii într-o competiție prietenoasă. Ne mândrim cu un palmares impresionant de realizări cu un total de 50 de medalii, inclusiv 23 de aur, până la cea mai recentă ediție din 2015 în Brazilia. Aceste succese contribuie la inspirarea viitoarei generații de ucenici pentru a se dezvolta și a-și demonstra propriile abilități la cel mai înalt nivel.
 • Toyota Motor Corporation obține medalia de aur la cea de-a 43-a Competiție World Skills din 2015 (Repararea caroseriilor auto).
 • Toyota Motor Corporation obține medalie de aur la cea de-a 43-a Competiție World Skills din 2015 (Electronice).
 • Succesul ucenicilor de la Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited la Competiția WorldSkills UK din 2015.