1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
  3. History
  4. Cum ne putem aștepta să arate viitorul?
Vreau să văd...

Cum va arăta viitorul?

În continuare, ne-am propus să construim mașini mult mai performante prin îmbunătățiri constante, pentru o adevărată aventură la volan, dar în același timp, vrem să formăm o viață mai sigură, fără stres și mereu conectată.

Valorile noastre și satisfacția în ceea ce privește producția vor continua să asigure, la fiecare etapă - de la proiectare, dezvoltare și producție până la utilizarea de către clienți - calitate înaltă, durabilitate și performanță ecologică în fiecare vehicul.

Europa mereu va avea un rol semnificativ pentru Toyota la nivel mondial, așa cum spune președintele Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, în anunțul Toyota Global Vision din 2011. Aceasta va rămâne centrul global de planificare pentru gama de vehicule mici și mijlocii - segmentele de piață A, B și C - pentru a produce mașini care să concureze cu cele mai prestigioase și tradiționale mărci din regiune.

Ne dorim să menținem pasiunea oamenilor pentru condus, de aceea, vom dezvolta mașini care să corespundă în totalitate dorințelor, cu design îndrăzneț și unic, precum și cu o manevrabilitate captivantă.

Vom continua dezvoltarea propulsoarelor alternative și identificarea noilor tehnologii ecologice, menținând inovația adusă de hibride și de modelul Mirai - primul sedan cu pile de combustie bazat pe hidrogen din lume. Este prioritar pentru noi să atingem nivele înalte de stabilitate prin sisteme de siguranță active și pasive, dar și prin noi concepte inteligente de securitate pentru șoferi, evitând accidentele și victimele traficului.