1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
  3. ED2
  4. How did ED2 design the Toyota C-HR?
Vreau să văd...

Cum a proiectat ED2 modelul Toyota C-HR?

Noul crossover C-HR care a rupt tiparele a fost creat în Europa după un concept original, în conformitate cu abordarea Global Vision din 2011 de a găsi cele mai bune medii de dezvoltare a vehiculelor. Fiind cea mai exigentă piață pentru mașini mici și medii, Europa este folosită ca punct de referință la pregătirea noilor modele.

Toyota C-HR - crossover de dimensiuni medii este rezultatul colaborării dintre centrele de planificare din Japonia și Europa în asimilarea cerințelor și tendințelor actuale ale europenilor. Chiar și designul este influențat de percepția acestora și dezvoltat de ED2 împreună cu alte centre de design din lume.

Modelul Toyota C-HR a fost abordat într-un stil complet nou pentru o estetică unică - modernă și senzuală în același timp. Echipa de calitate senzorială s-a asigurat că modelele conceptului sunt realizate cu finisaje potrivite. Prin susținerea inginerilor, ei au lucrat meticulos în detaliu pentru un interior rafinat prin calitatea senzorială.

  • Conceptul C-HR a fost lansat mondial la Salonul Auto de la Frankfurt în 2015. Cu un design îndrăzneț bazat pe forma de diamant, o experiență de condus captivantă full-hybrid și o nouă arhitectură de platformă, a adus viitorul crossover compact mai aproape de varianta finală de producție. 
  • Modelul de serie C-HR s-a lansat la Salonul Auto de la Geneva în 2016, fiind aproape de conceptul inițial. Crossover-ul a însemnat pentru Toyota o prezență puternică pe piața acestui segment. Conceptul se remarcă atât în cadrul gamei Toyota, cât și în segmentul său, reprezentându-l pe Akio.