1. Blog Toyota Moldova
  2. Gata de drum cu accesorii originale Toyota
Vreau să văd...

Gata de drum cu accesorii originale Toyota

Știm că îți place să-ți păstrezi mașina în top condiții, nu doar pentru aspectul ei strălucitor, dar și pentru funcționalitate și confort. Tocmai de aceea, avem pentru tine două accesorii originale Toyota care nu doar că îți vor îmbunătăți experiența la volan, dar vor adăuga și un plus de stil și protecție automobilului tău preferat.

1. Covorașe din cauciuc pentru salon

Covorașele din cauciuc sunt esențiale pentru a-ți menține interiorul curat și uscat. Sunt create special pentru modelul tău Toyota, asigurându-se că se potrivesc perfect, fără a aluneca sau a împiedica pedalele. Plus, sunt super ușor de curățat – doar le clătești și sunt gata pentru o nouă aventură!

2. Apărătoare de noroi

Știm că îți place aventura, dar nu neapărat și murdăria care vine cu ea. Apărătoarele de noroi Toyota sunt soluția ideală pentru a-ți proteja caroseria de noroi și pietriș. Plus, adaugă mașinii tale un aspect robust, pregătit pentru orice drum.

Ofertă specială pentru abonații noștri

Și pentru că apreciem comunitatea noastră online, avem o surpriză specială pentru abonații Toyota Moldova de pe Facebook și Instagram. Am pregătit o reducere exclusivă pentru apărătoarele de noroi – acele accesorii care îți protejează mașina, menținându-i eleganța chiar și pe cele mai provocatoare drumuri.

Cum poți beneficia de ofertă?

  1. Urmărește postările noastre pe Facebook și Instagram;

  2. Găsește promo codul în postările noastre;

  3. Vino la showroom, prezintă codul și bucură-te de reducerea exclusivă.

Alătură-te comunității

Dacă încă nu ne urmărești pe rețelele sociale, acum este momentul perfect să începi! Găsește-ne pe Instagram și Facebook și abonează-te. Nu doar că vei fi la curent cu cele mai noi oferte și noutăți, dar vei face parte dintr-o comunitate vibrantă de iubitori de Toyota.

*Promoția expiră pe data de 30.06.2024.

Noutăți Toyota