1. Blog Toyota Moldova
  2. Descoperă programul TRADE-IN de la „Continent” S.R.L. - dealer oficial Toyota în Moldova
Vreau să văd...

DESCOPERĂ PROGRAMUL TRADE-IN DE LA „CONTINENT” S.R.L. - DEALER OFICIAL TOYOTA ÎN MOLDOVA

Simplifică-ți viața cu Trade-In

Achiziționarea unui automobil nou nu a fost niciodată mai simplă! Cu programul Trade-In oferit de „Continent” S.R.L., dealerul tău oficial Toyota în Moldova, poți să-ți schimbi mașina veche cu una nouă într-un mod rapid și fără bătăi de cap. Uită de grija vânzării mașinii vechi - noi te ajutăm să faci schimbul în doar o oră!

Alege-ți noul vehicul

Navighează prin gama noastră extinsă de automobile noi, direct de pe site-ul nostru sau, vizitând personal showroom-urile noastre. Ai la dispoziție cele maai noi modele Toyota, gata să îndeplinească orice preferință.

Evaluarea rapidă a mașinii tale

În timp ce te bucuri de test drive-ul cu modelul selectat, specialiștii noștri vor evalua gratuit și eficient mașina ta actuală. Ne străduim să-ți oferim cea mai bună ofertă posibilă, astfel încât schimbul să fie avantajos pentru tine.

Procesul de schimb ușor și rapid

Echipa „Continent” te va ghida prin întregul proces de schimb, asigurându-se că toate documentele necesare sunt în ordine pentru o tranzacție fără probleme. Scopul nostru este să-ți oferim o experiență cât mai plăcută și convenabilă.

Beneficii imediate

Transformă-ți experiența la volan fără așteptare, beneficiind de programul nostru de Trade-In. Alege confortul, siguranța și tehnologia avansată a unui automobil nou Toyota.

Află mai multe

Pentru informații suplimentare despre programul Trade-In, sună-ne la 022791477 sau vizitează-ne în showroom-ul Toyota Chișinău „Continent” situat pe str. Arborilor 17/1 sau la „Lexus Chișinău” situat pe bd. Dacia 55/1. Echipa „Continent” S.R.L. este aici pentru a-ți face trecerea la un nou vehicul cât mai simplă și satisfăcătoare.

VIZITEAZĂ PAGINA

La „Continent” S.R.L., ne angajăm să oferim servicii de top clienților noștri, asigurând că fiecare călătorie începe cu dreptul. Alege experiența și calitatea unui dealer oficial Toyota.

Te așteptăm!

Noutăți Toyota