1. Blog Toyota Moldova
  2. Donăm sânge al doilea an consecutiv
Vreau să văd...

Donăm sânge al doilea an consecutiv

Suntem mândri să anunțăm că, pentru al doilea an consecutiv, Toyota Moldova donează sânge de Ziua Donatorului de Sânge. Această inițiativă nu este doar o dovadă a angajamentului nostru față de comunitate, dar și un pas important spre schimbarea situației în orașul nostru, în țara noastră și, de ce nu, în lume. 

De ce este important să donăm sânge?

Puțini știu că o singură donare de sânge poate salva până la trei vieți. În fiecare zi, spitalele din întreaga lume se confruntă cu lipsa de sânge necesar pentru intervenții chirurgicale, tratamente oncologice și pentru salvarea victimelor accidentelor. Donarea de sânge este un act simplu care are un impact uriaș.

Exemplar de solidaritate

Echipa Toyota crede cu tărie că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. De aceea, ne-am propus să donăm sânge nu doar pentru a marca Ziua Donatorului de Sânge, dar și pentru a încuraja cât mai mulți oameni să ni se alăture. Fiecare picătură contează și poate face diferența între viață și moarte.

Cum poți să te alături?

  1. Informații utile: Donarea de sânge este sigură și durează doar aproximativ 30 de minute. Corpul tău va înlocui sângele donat în câteva zile, iar beneficiile pentru sănătatea ta sunt multiple. Donatorii frecvenți au un risc redus de atac de cord și cancer;
  2. Cine poate dona?: Oricine are între 18 și 60 de ani, cântărește peste 50 kg și este sănătos poate dona sânge. Este important să te odihnești bine înainte de donare și să bei multe lichide;
  3. Unde și când?: Vino la centrul de donare de sânge din Chișinău, de pe str. Academiei 11. Programul este între orele 7:30 și 16:00.

Un gând final

Implicarea în astfel de acțiuni nu este doar despre a face un bine, ci despre a face parte din ceva mai mare decât noi. Este despre a arăta că ne pasă de cei din jurul nostru și că suntem dispuși să facem un efort pentru a salva vieți.

Te invităm să ni te alături și să contribui la această cauză nobilă. Fii eroul din umbră care dă speranță și viață celor în nevoie.

Împreună putem face o diferență!

Noutăți Toyota