1. Blog Toyota Moldova
  2. Oferte speciale pentru piese auto
Vreau să văd...

Oferte speciale pentru piese auto

Piesele originale Toyota reprezintă încrederea în funcționarea perfectă a automobilului, conform standardele producătorului garantat, economii în costurile de reparație și respectiv condusul confortabil. Cu toate acestea, cu timpul, unele piese se uzează și necesita a fi înlocuite. Acesta este motivul pentru care Toyota va propune să profitati de ofertele speciale pentru piesele originale. Piesele de schimb Toyota sunt complet adaptate fiecarui vehicul din gama. 

Plăcuțele de frână sunt principala componentă de lucru a sistemului de frânare. Calitatea materialului din care sunt produse este foarte important, pentru ca in  timpul frinarii temperature creste enorm. Materialul trebuie să reziste la temperaturi ridicate, să nu se descompuna și să nu piardă rezistenta la fercare. Toyota verifică amănunțit calitatea plăcuțelor de frână, pentru ca la frinarea urgenta la viteza inalta sa ofere o distanta de frinare optimala.

La rândul lor, discurile de frână vin în contact cu plăcuțele, creând procesul de frecare, in urmara căruia are loc procesul de frinare. Este periculos să conduceți cu discuri uzate, deoarece discurile, în condiții extreme de frânare prelungită, pot căpăta fisuri, iar conducatorul respectiv poate pierde controlul asupra vehiculului.

Discurile trebuie înlocuite dacă grosimea lor este mai mică decât standardul aprobat. O investigatie specială a unui dealer autorizat Toyota include o evaluare completă a sistemului de frânare cumăsurarea digitală a uzurii plăcuțelor și discurilor de frânare. Acest lucru vă permite să identificați problemele înainte ca acestea să afecteze negativ sistemul de frânare al vehiculului si sa cauzeze un potential pericol.

Lamele ștergătoare parbriz originale Toyota sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde de calitate. Sunt ușor de instalat, au o perioadă lungă de utilizare, sunt fiabile și funcționează excelent. Astfel, lamele ștergătoare parbriz Toyota nu numai că contribuie la o conducere mai confortabilă, dar oferă și încredere pe drum chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Pe lângă lamele de ștergător atât cu carcasă, cât și fără carcasă, lamelele ștergătoarelor hibride au fost dezvoltate prin cea mai recentă tehnologie, cu cercetări privind cele mai recente tendințe. Principalele avantaje ale ștergătoarelor hibride sunt cauciuc de înaltă calitate, rezistent la deteriorare, temperaturi scăzute și substanțe agresive. Având grijă de siguranța ta și a pasagerilor, lamelele ștergătoarelor originale îndepărtează apa și murdăria fără scârțâit sau vibrații. Partea subțire, aproape invizibilă, de cauciuc și carcasa aerodinamică are un dublu înveliș protector împotriva coroziunii, asigură o funcționare pe termen lung și oferă un aspect modern lamelor ștergătoarelor hibride.

Bateriile originale, proiectate special pentru vehiculul tău Toyota, îți vor oferi performanțe optime de condus. Și de aceea:

  • Beneficiezi de 3 ani de garanție fără limită de kilometri, condiționat de instalarea și verificarea anuală a bateriei în centrul de service oficial Toyota Chișinău „Continent”;

  • Bateriile sunt fiabile în orice vreme și în orice moment al anului;

  • Funcția Eco-run este special concepută pentru vehiculele echipate cu sistemul Toyota Stop & Start, care poate prelungi durata de viață a bateriei cu până la 50%.

*Prețul special este condiționat de predarea bateriei vechi la Toyota Chișinău „Continent”

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil până pe 30.06.2024.