1. Blog Toyota Moldova
  2. „Continent” S.R.L. - 32 de ani de excelență și inovație
Vreau să văd...

32 de Ani de Excelență și Inovație - Continent S.R.L. | Aniversare și Succes

Astăzi, 6 decembrie 2023, Continent” S.R.L. - dealer oficial Toyota în Moldova, împlinește 32 de ani de activitate. Peste trei decenii în care a modelat nu doar piața auto, dar și a creat o comunitate, o familie unită de pasiunea pentru excelență și inovație.

Încă de la începuturi, cei doi fondatori ai companiei au pus bazele unei afaceri nu doar profitabile, dar și sustenabile. Secretul lor? Identificarea perfectă a nișei de piață și construirea unor relații solide, atât cu angajații, cât și cu clienții. „Nu este doar o afacere, este o familie extinsă, unde fiecare membru contribuie la succesul comun”, declară fondatorii.

Dedicarea și angajamentul față de calitate și servicii excepționale au fost recunoscute de-a lungul anilor de clienții fideli, iar „Continent” S.R.L. a devenit sinonim cu încrederea și profesionalismul în domeniul auto.

În semn de recunoștință și sărbătoare, „Continent” S.R.L. a anunțat lansarea unei campanii speciale de reduceri. Pentru perioada 04-09 decembrie 2023, clienții vor beneficia de reduceri de până la 5.000 USD la achiziția automobilelor Toyota. Aceasta este o oportunitate extraordinară pentru toți cei care doresc să facă parte din familia Toyota, o lume unde calitatea și inovația se întâlnesc pentru a oferi experiențe de neuitat.

Detalii despre campania aniversară și condițiile de participare pot fi găsite pe link. Nu rata șansa de a te alătura familiei Toyota și de a sărbători împreună cu „Continent” S.R.L. cei 32 de ani de succes și inovație!

La mulți ani, „Continent” S.R.L.! Să ne bucurăm împreună de multe alte aniversări!