1. Blog Toyota Moldova
  2. Land Cruiser 300 cu reducere excepțională de 5000 USD
Vreau să văd...

Pregătește-te Pentru Noi Aventuri în Această Primăvară cu Land Cruiser 300

Ești în căutarea unei oferte incredibile pentru a-ți îndeplini visul de a conduce un Land Cruiser 300? Acum este momentul perfect să acționezi! La Toyota Chișinău „Continent”, te așteaptă o reducere exclusivă de 5.000 USD  pentru automobile Land Cruiser 300 în limita stocului disponibil.

De ce Land Cruiser 300?

La Toyota Chișinău „Continent”, înțelegem pasiunea ta pentru excelență. Iată de ce, îți prezentăm o gamă selectă de SUV-uri Land Cruiser 300 Diesel, cu o capacitate de 3.346 cm3, produse în anul 2023, fiecare configurat pentru a satisface cele mai înalte standarde. Experții auto recunosc Land Cruiser 300 ca fiind un simbol al luxului și al performanței, perfect pentru cei care își doresc mai mult de la un vehicul.

Oferte Speciale 

Consultă tabelul de mai jos pentru a vedea modelele disponibile în cadrul acestei promoții. Fiecare automobil reprezintă apogeul inovației și designului, gata să te introducă într-o lume a luxului și confortului fără de egal.

Programare online și consultații personale

Știm că timpul tău este prețios, de aceea îți oferim posibilitatea de a te programa online pentru un test drive sau de a beneficia de o consultație personală cu unul dintre managerii noștri. Vino să ne vizitezi la adresa noastră din mun. Chișinău, str. Arborilor 17/1, pentru a descoperi mai multe despre această ofertă unică. Te așteptăm la o cafea aromată, pentru a te bucura de o experiență premium completă.

Land Cruiser 300 - nu doar un SUV, ci o declarație de excelență

Nu rata această ocazie unică de a deveni proprietarul unui Land Cruiser 300  cu preț special. Este momentul să faci o alegere care spune multe despre tine.

Alege performanța, alege stilul, alege Land Cruiser 300.

*Vreau să văd regulamentul campaniei.