1. Blog Toyota Moldova
  2. Toyota: pionierul mobilității la jocurile olimpice
Vreau să văd...

Toyota: Pionierul mobilității la Jocurile Olimpice

În 2015, Toyota Motor Corporation a devenit primul partener global de mobilitate al Jocurilor Olimpice. Cu scopul de a inspira și îmbunătăți viața oamenilor, Toyota este, de asemenea, partener mondial al Jocurilor Paralimpice, urmărind misiunea de a asigura mobilitate pentru toți.

Mobilitate pentru toți

Toyota dezvoltă soluții pentru a crește accesibilitatea și a facilita deplasarea. Anul acesta, în Paris, vor fi disponibile 250 de modele de mobilitate, pentru așezare și stat în picioare, fiecare cu o viteză maximă de 6 km/h. Pentru persoanele cu dizabilități motorii, vor fi oferite 200 de scaune cu rotile conectate la serviciul de mobilitate partajată KINTO Share. Scopul este de a asigura libertatea de mișcare pentru toți participanții la Jocurile Olimpice și Paralimpice.

500 Mirai: Energie curată pentru un viitor curat

La Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024 de la Paris, Toyota va pune la dispoziție 500 de automobile Mirai cu celule de combustibil pe bază de hidrogen. Aceste vehicule cu zero emisii vor transporta olimpici, paralimpici, sportivi, organizatori și voluntari, reducând amprenta de carbon a evenimentului și demonstrând angajamentul Toyota față de sustenabilitate și tehnologii ecologice.

Suntem mândri să menționăm că Igor Grosul și Eugeniu Gheorgiță, angajați ai Toyota Chișinău „Continent”, se numără printre cei 4.000 de angajați care vor vizita și sprijini Jocurile Paralimpice din 2024. Participarea lor subliniază importanța spiritului de echipă și a contribuției personale la realizarea obiectivelor comune ale companiei.

Toyota continuă să inspire și să conducă, demonstrând cum inovațiile și angajamentul față de valori pot schimba lumea în bine.

Alătură-te acestei inițiative globale și începe-ți „propriul imposibil” chiar astăzi!

Noutăți Toyota