1. Blog Toyota Moldova
  2. Toyota Yaris Cross Hybrid 2024 Actualizat
Vreau să văd...

Toyota Yaris Cross Hybrid 2024 actualizat

Vezi îmbunătățirile la Toyota Chișinău „Continent”

Suntem încântați să anunțăm lansarea actualizărilor pentru Toyota Yaris Cross Hybrid 2024, disponibil la Toyota Chișinău „Continent”, începând cu 17 iulie 2024. Acest model îmbunătățit aduce inovații și performanțe care îl fac perfect pentru stilul tău de viață urban.

De ce merită să-l vezi și să-l cumperi?

1. Performanță și eficiență ridicată

Noul Yaris Cross Hybrid vine echipat cu o unitate de propulsie hibridă de generația a cincea, oferind o putere totală de 116 CP și una de 130 CP. Aceasta înseamnă o accelerare rapidă și eficiență excelentă a consumului de combustibil, cu emisii de CO2 de doar 103-122 g/km.

2. Confort și silențiozitate

Toyota Yaris Cross Hybrid beneficiază de îmbunătățiri semnificative în privința izolației fonice, oferind un interior mai silențios și mai confortabil. Plăcerea de a conduce este amplificată de un sistem de suspensie avansat și materiale de calitate superioară pentru un confort sporit.

3. Siguranță la superlativ

Dotat cu Toyota Safety Sense 3.0, Yaris Cross oferă un pachet complet de tehnologii avansate de siguranță. Acestea includ sisteme de prevenire a coliziunilor, asistență la menținerea benzii de rulare și adaptarea vitezei în funcție de condițiile de trafic, asigurând astfel o experiență de condus relaxată și sigură.

4. Tehnologie de ultimă generație

Cu un sistem multimedia Toyota Smart Connect, noul Yaris Cross Hybrid oferă acces rapid și intuitiv la toate funcțiile importante. Display-ul de 12,3 inch pentru instrumentele de bord și ecranul tactil de până la 10,5 inch pentru multimedia fac ca fiecare călătorie să fie mai plăcută și mai conectată.

5. Design modern și atractiv

Cu un stil urban rafinat și opțiuni de personalizare variate, Yaris Cross Hybrid se remarcă printr-un design contemporan și funcțional. Noua culoare „Dark Blue Metallic” și materialele de calitate superioară pentru interior adaugă un plus de eleganță și sofisticare.

Prețuri și finanțare

Descoperă mai jos prețurile pentru diferitele modele și culori disponibile ale modelului actualizat. Poți deveni proprietarul acestui automobil prin programul special de finanțare TOYOTA LEASING, care oferă condiții avantajoase.

Te așteptăm la Toyota Chișinău „Continent”

Nu rata ocazia de a descoperi toate aceste inovații și de a testa noul Toyota Yaris Cross 2024. Vino la Toyota Chișinău „Continent”, începând din 17 iulie 2024 pentru a te convinge de calitatea și performanțele acestui model excepțional. Venind să-l vezi și să-l încerci, vei descoperi de ce Toyota Yaris Cross Hybrid este alegerea perfectă pentru stilul tău de viață modern și activ.

Contactează-ne pentru detalii:

Te așteptăm cu drag!

Vezi galeria pentru Toyota Yaris Cross îmbunătățit:

Noutăți Toyota