1. Blog Toyota Moldova
  2. Frânează la timp cu oferta specială de la Toyota
Vreau să văd...

FRÂNEAZĂ LA TIMP CU OFERTA SPECIALĂ DE LA TOYOTA

La Toyota Chișinău „Continent”, ne pasă de siguranța călătoriilor tale. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o ofertă specială. Pentru că știm cât de important este să ai parte de o experiență de conducere sigură și confortabilă, îți propunem o campanie promoțională ce nu trebuie ratată!

În perioada promoțională, 14 martie - 30 aprilie 2024, beneficiază de serviciul de schimbare a discurilor și plăcuțelor de frână pentru o axă la un preț fix și avantajos de doar 875 lei. În plus, profită de ofertele noastre speciale pentru piesele de schimb ale sistemului de frânare! Da, ai auzit bine! La Toyota Chișinău „Continent”, te asigurăm că mașina ta va primi îngrijirea de care are nevoie, fără costuri ascunse și cu maximă transparență.

DE CE ESTE IMPORTANT?

Sistemul de frânare este vital pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi. Discurile și plăcuțele de frână uzate pot prelungi distanța de oprire și pot crește riscul de accident. Prin urmare, îți recomandăm să profiti de această ofertă pentru a te asigura că mașina ta este în condiții optime de funcționare.

CUM POȚI BENEFICIA DE OFERTĂ?

E simplu! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul 022 79 14 66 pentru a programa o vizită în service-ul nostru autorizat, sau să-ți faci o programare online, accesând linkul. Echipa noastră de profesioniști va evalua necesitățile vehiculului tău și va efectua schimbările necesare, asigurându-se că pleci de la noi cu mașina pregătită pentru orice provocare.

NU RATA OCAZIA

Această campanie este limitată în timp, așa că te încurajăm să profiți de oportunitate. Vizitează Toyota Chișinău „Continent”, pe adresa: mun. Chișinău, str. Arborilor 17/1 și lasă-ne să avem grijă de mașina ta, asigurându-te că ești pregătit pentru drum, indiferent de destinație.

La Toyota Chișinău „Continent”, prioritatea noastră este siguranța și satisfacția ta. Așteptăm cu nerăbdare să te servim și să te asigurăm că alegerea ta este întotdeauna cea mai bună. Pentru programări și detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. 

TOYOTA – CU GÂNDUL LA SIGURANȚA TA!