1. Blog Toyota Moldova
  2. 6 Motive pentru a alege Toyota Corolla
Vreau să văd...

6 MOTIVE PENTRU A ALEGE TOYOTA COROLLA

Toyota Corolla – spațioasă și confortabilă, elegantă și modernă, a fost creată folosind tehnologii de ultimă oră, cu o siguranță de top și cu o eficiență impresionantă a consumului de combustibil. Iată 6 motive care fac din Corolla o mașină perfectă, atât pentru tinerii profesioniști, cât și pentru familii:

1. DOTĂRI TEHNICE AVANSATE

Toyota Corolla 1.6 benzină vine echipată cu toate elementele esențiale pentru o experiență de condus sigură și confortabilă. Printre dotările incluse se numără airbag-uri, detectare a coliziuniiblocare diferențialăcotieră centrală, închidere centralizatăafișaj multi-informații și conexiune Bluetooth / AUX.

2. ESTETICĂ REMARCABILĂ

Modelul Toyota Corolla impresionează cu un exterior modern și atrăgător. Grila hexagonalăfarurile cu halogen și luminile de zi adaugă un element sportiv, în timp ce mânerele ușilor cromate și oglinzile laterale rabatabile electric completează aspectul impunător.

3. PROTECȚIE COMPLETĂ: SIGURANȚĂ ACTIVĂ ȘI PASIVĂ

Pentru ca experiența ta de condus să fie mai sigură și mai confortabilă, Toyota Safety Sense a fost echipată cu cele mai noi tehnologii. Imaginile captate de camera frontală oferă o vizibilitate îmbunătățită în fața mașinii. Ai o imagine clară a tuturor detaliilor din jurul tău, inclusiv a obstacolelor de pe lângă tine și de deasupra ta. Este ca și cum ai avea un al șaselea simț care te avertizează de orice pericol iminent.

4. OPȚIUNI VARIATE DE CONECTIVITATE ȘI DIVERTISMENT

Cu un ecran tactil de 8 sau 10,5 inchi, suport pentru Apple CarPlay wireless și Android Auto, precum și sisteme audio de înaltă calitate, Toyota Corolla vă ține conectați și bine distrați în timpul călătoriilor.

5. INTERIOR ERGONOMIC CU SPAȚIU GENEROS

Cu dimensiuni generoase și un interior bine proiectat, Corolla asigură o experiență de condus confortabilă și plăcută pentru toți pasagerii.

6. STRUCTURĂ SOLIDĂ PENTRU FIABILITATE MAXIMĂ

Construită pentru a rezista la provocările de zi cu zi, Toyota Corolla este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil fiabil și durabil.

Caracteristicile și performanțele avansate - Corolla, nu te vor lăsa indiferent. Programează-te online pentru test drive cu unul dintre manageri sau vino în showroom-ul nostru Toyota Chișinău „Continent” pe str. Arborilor 17/1 pentru o consultație gratuită și descoperă cea mai potrivită mașină pentru tine.      

Toyota Corolla –  pentru planuri grandioase.