1. Blog Toyota Moldova
  2. Diferențiază-te în mulțime cu noua Toyota C-HR
Vreau să văd...

DIFERENȚIAZĂ-TE ÎN MULȚIME CU NOUA TOYOTA C-HR

Fii primul care explorează noua Toyota C-HR la Toyota Chișinău „Continent”.

Începând cu 16 februarie 2024, ești invitat să descoperi Toyota C-HR, SUV-ul care îți va schimba percepția despre mobilitate. Creat în Europa, pentru tine, noul C-HR este o fuziune între eleganța unui coupé sport și versatilitatea unui SUV, evidențiindu-se instant pe orice stradă.

Design Remarcabil

Noul C-HR își menține silueta emblematică, acum mai îndrăzneață cu detalii care captează priviri. Designul părții frontale anticipează viitorul design Toyota, iar cu jantele de până la 18 de inch și opțiunile de vopsire bi-ton, tu vei fi mereu în centrul atenției.

Interior Redefinit și Inovator

Interiorul noului C-HR îmbină eleganța cu tehnologia, creând un spațiu generos unde fiecare element este la îndemâna ta. Utilizarea crescută a materialelor reciclate și a celor fără origine animală subliniază angajamentul Toyota către sustenabilitate.

Tehnologie la Superlativ

Experimentează conectivitatea avansată cu noul sistem de cheie digitală și iluminarea ambientală personalizabilă. Lumea ta digitală se integrează perfect cu C-HR, oferindu-ți control total și o experiență de conducere fără efort.

Performanță Electrizantă

Alege din gama de propulsoare electrificate, incluzând variante hibride de 1.8 litri cu 140 C.P. și 2.0 litri cu 197 C.P. Fiecare călătorie devine o aventură dinamică, cu emisii minimizate, în linie cu viziunea Toyota pentru un viitor sustenabil.

Siguranță Avansată

Cu pachetul Toyota Safety Sense, fiecare drum devine mai sigur. De la suprimarea accelerării la asistența proactivă la conducere, C-HR este echipat pentru a te proteja și a-ți oferi liniște sufletească. În plus, ai opțiunea de a alege între o versiune cu tracțiune față și una cu tracțiune integrală, oferindu-ți flexibilitatea de a adapta vehiculul la nevoile tale specifice de condus.

Vino să  Descoperi

Nu rata șansa de a fi printre primii care experimentează revoluția noului C-HR. Programează-te online pentru un test drive sau vizitează-ne pe str. Arborilor 17/1, mun. Chișinău, pentru o consultație personalizată. La fel, poți face o programe telefonică, apelând numărul 022 791 477. Lasă-te surprins de noutățile care fac din C-HR mai mult decât un SUV, transformând fiecare călătorie într-o experiență unică.

PROGRAMEAZĂ-TE LA TEST DRIVE

Doar câteva clickuri te despart de o nouă experiență.
Completează formularul online pentru a testa acest SUV enigmatic.
Nu uita să iai cu tine permisul de conducere.
Descoperă noua Toyota C-HR Programare online

TOYOTA C-HR – DIFERENȚIAZĂ-TE!