1. Blog Toyota Moldova
  2. Ziua Pământului
Vreau să văd...

TOYOTA CHIȘINĂU „CONTINENT” MARCHEAZĂ ZIUA PĂMÂNTULUI PRIN PLANTAREA DE ARBUȘTI

Astăzi, la Toyota Chișinău „Continent”, am sărbătorit Ziua Pământului în cel mai frumos mod posibil: plantând arbuști! Într-o lume tot mai preocupată de protecția mediului, ne-am unit forțele pentru a face o diferență reală. Fiecare arbușt plantat simbolizează angajamentul nostru ferm față de un viitor mai verde și mai sănătos.

Cu ocazia acestei sărbători, dorim să împărtășim câteva informații interesante despre Ziua Pământului:

  •  Ziua Pământului a fost fondată în anul 1970 și este sărbătorită în fiecare an pe 22 aprilie în peste 193 de țări din întreaga lume.
  •  Fondatorul Ziua Pământului este senatorul american Gaylord Nelson, care a inițiat această mișcare pentru a atrage atenția asupra problemelor de mediu.
  •  Este una dintre cele mai mari mișcări de mediu din lume, implicând milioane de oameni în evenimente, acțiuni de curățenie și proiecte de conservare.
  • Simbolul Zilei Pământului este un glob terestru colorat în albastru și verde, reprezentând apa și pământul, elementele esențiale pentru viață.
  • În această zi, oamenii se implică în diverse activități, cum ar fi curățenia plajelor, plantarea de arbori, reciclarea și campanii de sensibilizare.
  •  De-a lungul anilor, Ziua Pământului a contribuit semnificativ la conștientizarea și protecția mediului înconjurător.

Această sărbătoare nu reprezintă doar o zi de celebrare, ci și o oportunitate de a demonstra că, împreună, putem avea un impact semnificativ asupra mediului. Cu fiecare arbușt plantat, consolidăm comunitatea și reafirmăm puterea efortului colectiv. La Toyota Chișinău „Continent”, suntem mândri că facem parte din mișcarea globală pentru conservarea mediului și că contribuim activ la construirea unui viitor mai bun pentru noi toți.

Împreună, facem diferența! Îți mulțumim că ești parte din această călătorie spre un viitor mai sustenabil.