1. Blog Toyota Moldova
  2. Schimbă-ți amortizoarele la un preț bun
Vreau să văd...

Schimbă-ți amortizoarele la un preț bun

Știm cât de mult contează pentru tine să te simți în siguranță și confortabil când ești la volan. De aia, am lansat prețuri speciale pentru verificarea și schimbul amortizoarelor. Venim cu două oferte atractive special pentru tine: verificarea lor completă la doar 340 de lei și, dacă e nevoie de schimb, te costă 1455 mdl.

DE CE SĂ-ȚI SCHIMBI AMORTIZOARELE?

  1. Dacă amortizoarele sunt vechi, orice drum pare un chin. Cu amortizoare noi, fiecare călătorie va fi o plăcere;
  2. Cu amortizoarele în condiții excelente, mașina ta va ține drumul mai bine și e mai sigură, chiar și pe ploaie sau pe drumuri cu hopuri;
  3. Dacă nu le bagi în seamă când sunt uzate, riști să strici și alte părți ale mașinii, și pe urmă o să te coste mai mult.

Când să le schimbi?

  1. Dacă simți că mașina vibrează ciudat, mai ales pe drumuri neregulate;
  2. Dacă mașina pare că „plutește” sau se înclină mult când faci viraje sau când oprești;
  3. Dacă vezi că anvelopele se uzează neuniform.

Ce câștigi? La doar 340 de lei, facem o verificare completă a amortizoarelor, iar dacă decizi să le schimbi, întregul serviciu te va costa 1455 mdl. Așa eviți probleme mari și cheltuieli pe neașteptate.

Sună-ne la 022791477 să afli mai multe sau să-ți faci programare la service-ul autorizat Toyota Chișinău „Continent” de pe str. Arborilor 17/1, mun. Chișinău. Echipa noastră e gata să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Profită de șansa de a ține mașina ta Toyota în cea mai bună stare, la prețuri fixe și cu servicii de top. O mașină bine întreținută înseamnă drumuri fără griji și mai multă bucurie la volan.

Toyota – cu gândul la siguranța ta!