1. Blog Toyota Moldova
  2. Luminând Sărbătorile Copiilor Internați în Spitale
Vreau să văd...

Luminând Sărbătorile Copiilor Internați în Spitale

Pe data de 19 decembrie 2023, în spiritul generozității caracteristică Sfântului Nicolae, compania Continent S.R.L., dealer oficial Toyota în Moldova, a inițiat un gest nobil de caritate, aducând lumină și speranță copiilor internați în spitalele din Chișinău și municipii.

Brazi în ghiveciuri, un dar care crește și înverzește speranța - într-o acțiune inedită, au fost achiziționați brazi naturali în ghiveciuri, care nu numai că au împodobit holurile și sălile spitalelor, oferind o atmosferă festivă, dar au și un viitor sustenabil. După sărbători, acești brazi vor fi plantați pe teritoriile spitalelor, simbolizând creșterea și regenerarea speranței.

Parteneriatul cu Doina Cernavca – directoare executivă a asociației „Ajută un om” a amplificat impactul acestui act. Implicarea lor a permis extinderea ajutorului, oferind cadouri și un strop de fericire copiilor care se confruntă cu provocări grele, subliniind astfel puterea comunității și a colaborării.

Spitalele reprezintă nucleul speranței - printre instituțiile beneficiare ale susținerii noastre se numără Institutul Oncologic, unde am adus deja lumină și speranță. De asemenea, ne pregătim să extindem această inițiativă către alte unități medicale, inclusiv Institutul Mamei și Copilului, Spitalul Clinic Municipal IMSP SCM „Gheorghe Paladi” și alte spitale din orașe.

Acțiunea de caritate a Continent S.R.L. este un exemplu de urmat și un memento că, în perioada sărbătorilor de iarnă, este esențial să ne gândim la cei care au nevoie de sprijinul nostru. Este un timp pentru a împărtăși nu doar bunuri materiale, ci și momente de bucurie și speranță.

Astfel, acest articol nu este doar o relatare a unui eveniment frumos, ci și un apel la acțiune. Fiecare dintre noi are puterea de a face diferența. Să fim inspirați de aceste gesturi de caritate și să ne unim eforturile pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor, nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi. Acesta este adevăratul spirit al generozității și al comunității – să oferim speranță și lumină acolo unde este mai multă nevoie.