1. Blog Toyota Moldova
  2. Ofertă specială cu reducere de 3.000 usd pentru RAV4 PHEV
Vreau să văd...

OFERTĂ SPECIALĂ CU REDUCERE DE 3.000 USD PENTRU RAV4 PHEV

Te-ai gândit vreodată că poți să combini performanța, eficiența și respectul față de mediu într-un singur vehicul? Soluția este Toyota RAV4 PHEV.

DE CE SĂ ALEGI RAV4 PHEV?

Autonomie Impresionantă: Cu un parcurs de până la 75 km exclusiv pe electric, RAV4 PHEV îți oferă libertatea de a explora orice destinație în Republica Moldova, fără grija alimentării frecvente.

Încărcare Rapidă: Reîncarcă bateria complet în doar 2.5 ore prin sistemul de încărcare avansat, sau optează pentru încărcare standard prin priză, ideale pentru acasă sau birou.

Eficiență și Sustenabilitate: Un consum de combustibil de invidiat, de doar 1,2 l/100 km și emisii CO2 de numai 22 g/km, plasează RAV4 PHEV în topul alegerilor eco-friendly din Moldova.

Forță și Performanță: Bucură-te de puterea totală de 306 C.P., combinând un motor pe benzină cu două motoare electrice, pentru o accelerație rapidă și o experiență de condus dinamică.

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid redefinește așteptările de la un SUV compact, integrând economia de combustibil, puterea și tehnologia avansată într-un pachet stilat și versatil.

Toyota RAV4 PHEV este răspunsul, iar acum este momentul să-l faci al tău cu o reducere substanțială de 3.000 USD.

LISTA AUTOMOBILELOR DISPONIBILE ÎN CAMPANIE

Consultă tabelul de mai jos pentru a vedea modelele disponibile în cadrul acestei promoții: 
După ce am explorat performanțele impresionante și prețurile pentru aceste caracteristici sustenabile ale Toyota RAV4 PHEV, s-ar putea să te întrebi cum se comportă acest model în viața reală și dacă este alegerea potrivită pentru tine. Apropo, acum este mai ușor ca niciodată să descoperi acest lucru personal. Te invităm să te programezi online pentru un test drive cu RAV4 PHEV, pentru a verifica dacă răspunde nevoilor tale. Tot ce trebuie să faci este să urmezi linkul nostru și să completezi formularul simplu și rapid. Aceasta este oportunitatea ta de a experimenta direct ceea ce oferă RAV4 PHEV!

OPORTUNITATEA DE A INVESTI ÎN PROPRIUL VIITOR

Vizitează-ne la Toyota Chișinău „Continent” pe strada Arborilor, 17/1, mun. Chișinău pentru a descoperi mai multe despre această ofertă, sau contactează-ne la numărul 022791477 pentru detalii și consiliere personalizată.

Acționează acum! Transformă-ți călătoriile zilnice și escapadele de weekend în experiențe memorabile, economisind în același timp combustibil și protejând mediul.

Profită de această ofertă limitată și fii pionierul unui stil de viață sustenabil, cu RAV4 PHEV. Află mai multe detalii și consultă regulamentul campaniei pe site-ul nostru.

Fă pasul către o lume mai verde și economisește inteligent. RAV4 PHEV: liderul alegerilor sustenabile în Moldova și în întreaga lume.

Galeria RAV4 PHEV

Noutăți Toyota

Noutăți Toyota