1. Discover Toyota
  2. Quality
  3. Assuring quality
Vreau să văd...

Asigurarea calității

Descoperă abordarea noastră orientată către clienți, privind problemele de calitate
Suntem dedicați în furnizarea celei mai înalte calități și în asigurarea satisfacției complete a clienților prin îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor noastre.
  • Am dezvoltat procese eficiente ca atunci când un client întâmpină o problemă, să o putem evalua și rezolva, minimizând disconfortul pentru clienții noștri.
  • Departamentele noastre de calitate din întreaga lume evaluează performanțele și caută modalități de a atinge standarde superioare. Filozofia noastră „Prioritatea acordată clientului” este parte a AND-ului Toyota și implică apelarea la feedback-ul clienților, utilizându-le opiniile și experiențele pentru îmbunătățiri constante.
  • Confirmare în termen de maxim 48 de ore.
    Satisfacția completă a clienților la fiecare etapă.
  • Sunt analizate 100% dintre rapoartele primite de la clienți.

O perspectivă axată pe clienți asupra problemelor de calitate

Atitudinea mărcii față de calitate nu se finalizează cu predarea autovehiculului. Datorită rechemării și campaniilor orientate către servicii și către satisfacția clienților ne asigurăm că orice aspect al calității este recunoscut și abordat la timp. Din 2010 am reorganizat la nivel global modul de lucru pentru a menține și a îmbunătăți produsele și serviciile. În acest timp, ne-am preocupat de înțelegerea grijilor tale.

Prevenirea și soluționarea anticipată

Am elaborat o metodă pas cu pas pentru a ne asigura că orice problemă auto este soluționată rapid și riguros. Detectarea și rezolvarea rapidă sunt fundamentale în procesul global de investigare, evaluare și corectare a oricăror probleme semnalate. Informațiile și detaliile referitoare la acțiunile de remediere sunt partajate, astfel încât să se prevină sau să se abordeze prompt.

Misiunea noastră EDER se axează pe minimizarea oricăror perturbări întâmpinate, soluționând orice problemă în cel mai scurt timp posibil și implementând măsuri de prevenire sau agravare.

Birouri de calitate pentru clienți

Am creat o rețea de birouri regionale de calitate a clienților (CQ) care au rolul de a monitoriza controlul calității la nivel mondial, formând o legătură între sediul central global și activitățile locale de calitate din întreaga Europă.

În Europa, biroul CQ este situat la Bruxelles. Misiunea birourilor CQ  este de a facilita colaborarea între diverse aspecte ale operațiunilor noastre pentru a menține și a îmbunătăți constant calitatea, acționând transparent, reacționând rapid și, acordând o atenție deosebită proprietarilor Toyota. 

Cum funcționează „Prioritatea acordată clientului”?

Află mai mult

Rechemare

Când vom identifica o problemă care ar putea afecta siguranța clienților vom lua imediat măsurile necesare de soluționare, implicând rechemarea automobilului în service. Proprietarii vehiculelor afectate vor fi contactați și vor beneficia de reparații sau ajustări, gratuit.

„La achiziționarea unei Toyota, clienții nu cumpără doar un vehicul, un camion sau o furgonetă. Ei se încredințează mărcii noastre.”

Akio Toyoda

Întrebări frecvente

Vei primi notificările printr-un mesaj sau un apel telefonic. Dacă observăm că, din diverse motive, nu ai adus vehiculul pentru o inspecție sau pentru un serviciu de rechemare în service, vom continua procesul de comunicare prin transmiterea unui avertisment.

Notificarea va conține detalii despre modelul vehiculului și numărul de înmatriculare.

 

Ți se va solicita să programezi o vizită la un dealer sau la un atelier autorizat Toyota din zonă la o dată convenabilă pentru a efectua inspecția de rechemare în service și alte intervenții necesare.

 

Aceasta va decrie problemele identificate și riscurile asociate.

 

Vei afla despre semnele de avertizare pe care le-ai observat în comportamentul vehiculului tău și indicatorii de avertizare de pe panoul de bord.

 

Se vor prezenta în detaliu explicațiile, privind soluționarea problemei, termenele și procedurile disponibile.

 

Vei primi indicații cu privire la pașii următori și vei găsi informații de contact pentru nelămuriri sau întrebări suplimentare.

Notificarea va include instrucțiuni clare cu privire la pașii următori.

 

În majoritatea cazurilor, va trebui să contactezi dealerul sau atelierul Toyota autorizat din zona pentru a programa inspecția vehiculului și la necesitate anumite reparații.

 

Vor fi furnizate informații despre modalitățile de obținere a detaliilor suplimentare atunci când vei întâmpina dificultăți de înțelegere.

În cazul în care nu ai primit o notificare, dar bănuiești că vehicului tău ar putea fi rechemat în service, poți lua legătura cu dealerul autorizat Toyota din zonă pentru a obține consultanță.

Îți sugerăm să efectuezi o inspecție vehiculului tău, iar la necesitate să-l repari cât mai curând posibil. La depistarea unei probleme imediate și serioase se vor lua măsuri suplimentare pentru a te notifica.

Toate verificările planificate de rechemare în service și reparațiile corespunzătoare vor fi realizate de dealer-ul sau atelierul autorizat Toyota, fără niciun cost pentru tine.