1. Discover Toyota
 2. Quality
 3. Producing quality
Vreau să văd...

Producția de calitate

Descoperă cum investiția noastră în oameni și în formarea profesională generează calitate
Direcționăm resursele către dezvoltarea personalului, către procesele de instruire și către tehnicile de lucru pentru a garanta că fiecare automobil pe care îl fabricăm atinge nivelul superior de calitate pe care îl stabilim și ne străduim să-l depășim.
 • Suntem orientați către construcția vehiculelor de înaltă calitate prin metode precise și cu ajutorul unei echipe de profesioniști pricepuți și dedicați. Fiecare automobil trece printr-un proces meticulos de mii de verificări pentru a garanta că atât siguranța, performanța, cât și calitatea construcției sunt excepționale, respectând propriile standarde ridicate.
 • Cu scopul de a sprijini oamenii în procesul de învățare și înțelegere a calității, furnizăm o instruire vastă în acest sens. Aceasta cuprinde programe de stagiu pentru cei la începutul carierei, asigurând astfel pregătirea noilor veniți și o serie de oportunități constante pentru dezvoltarea competențelor pentru personalul cu experiență.

  Schimbul de experiență și transmiterea cunoștințelor au loc de-a lungul generațiilor, moștenind astfel preocuparea noastră pentru calitate. Rezultatele specializării sunt vizibile prin numeroasele premii câștigate la nivel național și internațional.

 • * Andon înseamnă „semn" sau „semnal" și reprezintă un instrument vizual care avertizează și evidențiază punctul în care este necesară o intervenție și indică că linia de producție a fost oprită din cauza unor nereguli.
  Se furnizează o pregătire intensivă pentru a sprijini membrii noștri în procesul de învățare și înțelegere a conceptului de calitate.
 • Este realizată o secvență de 2.000 de inspecții pentru a garanta siguranța, performanța și calitatea construcției.

Calitatea superioară Toyota

 • Muncitorii responsabili de asamblarea vehiculelor noastre se mândresc cu calitatea muncii pe care o depun. Fiecare automobil este supus la numeroase verificări de calitate în timpul întregului proces de producție.

  Procesul de fabricație a unui vehicul implică participarea consecutivă a mai multor indivizi care se ocupă de diverse sarcini. Fiecare membru al echipei de producție își asumă responsabilitatea pentru asigurarea calității în fiecare etapă, contribuind astfel personal la acest efort, culminând cu verificarea calității înainte ca fiecare vehicul să fie livrat din fabrică.

  Bărbații și femeile care efectuează miile de verificări insistente sunt satisfăcuți de cele realizate, garantând fiecărui client că poate avea încredere în siguranța și calitatea propriului automobil.

Controlul calității

Scopul echipelor noastre de control a calității este de a verifica că mașinile care părăsesc fabricile noastre, indiferent de locație, îndeplinesc standardele înalte de siguranță și calitate. Este realizată o secvență de 2.000 de inspecții pentru ca automobilul să fie considerat gata de livrare clientului.

„Calitatea nu este niciodată un accident. Este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă.”

John Ruskin, filozof

Liderul echipei de control al calității

Amanda Rowland este șef de echipă pentru asigurarea calității la Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited, unde se construiesc modelele Corolla. Ea este mândră de rolul său și a colegiilor săi în procesul de verificare a fiecărui produs, asigurându-se că construcția fiecărui vehicul este impecabilă și că toate elementele sunt perfect funcționale. În acest videoclip, Amanda Rowland dezvăluie detaliile procesului meticulos de asigurare a calității și subliniază nivelul de responsabilitate personală pe care echipele și-l asumă pentru a livra clienților vehicule sigure și de cea mai înaltă calitate.

Principalele inspecții de calitate desfășurate în unitățile de producție

 

 • Baterie / Aprindere
 • Sistem de frânare
 • Motor
 • Iluminare
 • Asamblare scaun
 • Direcție
 • Transmisie
 • Evaluare dinamică pe drum

Formarea calității prin învățare

Prin procese de educație, acumularea de experiență, schimbul de abilități și participarea în competiții, ne asigurăm că noile generații din echipa noastră dobândesc și își dezvoltă aptitudinile necesare pentru a oferi cea mai înaltă calitate. Acest concept în producție este într-o permanentă schimbare, pe măsură ce dezvoltăm noi vehicule, găsim modalități mai bune de lucru și clienții noștri își rafinează gusturile și preferințele.

De aceea, este necesar să învățăm continuu despre calitate, fie că implică pregătirea ucenicilor și dezvoltarea competențelor pentru cei aflați la început de carieră, fie că furnizăm echipelor noastre cu experiență cursuri de formare și oportunități de a dobândi aptitudini noi. Realizările deosebite ale angajaților au fost recunoscute prin numeroase premii la nivel național și internațional.

Cum dezvoltăm competențele esențiale pentru a furniza calitate?

Află mai mult