Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Land Cruiser GR SPORT: Promoție de Nerefuzat 

 

Dragi amatori ai automobilelor premium, dotate tehnologic și pline de inovație, intrăm în toamnă cu noutăți de excepție! Lansăm oferta mult așteptată în care performanța întâlnește oferta inegalabilă.
Doar până la sfârșitul lunii noimbrie, poți beneficia de un avantaj financiar de 3.500 USD la achiziția unui Land Cruiser GR SPORT. Dar fii cu mâna pe puls! Numărul de automobile care participă la promoție este limitat.
Iar dacă te întrebi ce face această ediție GR SPORT atât de specială, atunci – fii atent!
Land Cruiser 300, recunoscut pentru fiabilitatea și eleganța sa, atinge acum noi culmi cu echiparea GR SPORT. Dincolo de estetică, acest nivel de echipare aduce o serie de caracteristici top, oferind o experiență de condus net superioră. Conectivitate avansată, confort sporit, tehnologii de asistență la conducere și un design aerodinamic sunt doar câteva dintre motivele pentru care GR SPORT se distinge în mulțime. Dar totuși, principalele caracteristici forte ale configurației sunt următoarele:
 
1. E-KDSS - sistemul de suspensie dinamic cinetic;
2. Diferențialul central cu autoblocare Torsen (LSD) și capacitate de blocare forțată;
3. Diferențialul față și spate cu blocare forțată;
4. MTM - sistemul de monitorizare și asistență off-road cu funcție de proiecție sub caroserie;
5. Gama limitată de culori pentru caroserie;
6. Elemente decorative exterioare, jante, chei, ecran de pornire, volan, tetiere și altele.
 
Este esențial să nu ratezi momentele în care calitatea se îmbină cu oportunitatea financiară. Iar cu acest preț special pentru GR SPORT, ai toate motivele să iai în considerare investiția.
Te îndemnăm să descoperi și să simți diferența. Vino la showroom-ul Toyota ChișinăuContinent”, situat pe adresa: mun. Chișinău, str. Arborilor 17/1 sau să accesezi linkul pentru a afla mai multe despre caracteristicile remarcabile ale acestei mașini și pentru a te convinge că acest vehicul îți e pe potrivă.
 
Land Cruiser GR SPORT - când limitele dispar.
        Formular de feedback