Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Hybrid

Lider de peste 20 de ani.


Toyota este pionier în dezvoltarea si producerea vehiculelor hibride de peste 20 de ani. Istoria sistemului hybrid de la Toyota datează din 1994, când compania a lansat un proiect inovator numit G-21, aducând prima tehnologie hibridă eficientă din lume și deschizând era vehiculelor ecologice. Oficial, producția de modele Toyota Hybrid a început în 1997, odată cu lansarea producerii în serie a primului automobil hibrid Toyota Prius.

 

Ce este un hibrid?


Toyota este pilotul tehnologiei hibride, implementând principiul combinării unui motor cu ardere internă (ICE) și a unei baterii de înaltă tensiune.

 

Avantajele tehnologiei hibride:


- Nu necesită alimentare/incarcare - spre deosebire de vehiculele complet electrice, un hibrid este întotdeauna gata de condus, deoarece bateria este încărcată automat.
- Protejarea mediului - vehiculele hibride contribuie la minimizarea emisiilor de dioxid de carbon.
- Condus silențios - conducerea in modul electric asigură conducerea silențioasă în mediul urban. Cea mai liniștită mișcare la viteză medie / de croazieră cu utilizarea moderată a acceleratorului.
- Ușurința controlului - se pornește atunci când este necesar: în funcție de condiții, sistemul hibrid controlează automat motorul electric sau motorul pe benzină.
- Accelerația liniară a vehiculului datorită transmisiei hibride continuu variabile continuu controlate electronic.
- Economie în oraș - automobile hibride vă permit să economisiți combustibil datorită eficientei lor, în special în condiții de trafic intens al orașului și de ambuteiaje.

 

Link la modele de automobile:

Toyota Yaris

Toyota Corolla

Toyota Camry

Toyota C-HR

Toyota RAV4

Toyota Yaris Cross

Toyota Highlander

        Formular de feedback